Köpevillkor

Beställning

För beställning så skall du ha fyllt 18 år. I annat fall krävs det målsmans underskrift. Det angivna telefonnumret måste gå till beställningens adress och det måste angivas.

Priser

Moms ingår med 25% i samtliga priser i denna katalog. Sjöbergs däcktjänst förbehåller sig rätt till prisändring utan föregående avisering. Från 99:- i fraktkostnader för kortbetalning.

Sjöbergs däcktjänst har följande betalningssätt:

Kortbetalning

Direktbetalning

Sjöbergs däcktjänst ansvarar inte för insända pengar, checkar och dylikt.

Vid direktbetalning eller kortbetalning och varan slut samt utgått så ersätts kunden av en liknande vara efter överenskommelse.

Tyvärr så har det varit många försök med falskbetalningar med kort. Sjöbergs däcktjänst och Payex dubbelkollar nu alla beställningar så det kan ta en dag extra innan varan skickas samt görs en anmälan.

Leverans / frakt

Olika lagerstatus!

Snabblager

Leverans direkt efter order. Där har vi alltid skrivit hur många artiklar som finns för extra snabb service. Självklart så går det göra större inköp än de som finns i snabblagret.

Order innan kl 14.00 skickas samma dag!

Sverige lager:

Leverans ca 2-4 dagar

Europa lager:
Leverans inom 10 dagar

Beställningsvara:
Har vi tyvärr ingen exakt leveranstid på utan man får ställa sig i kö på produkten.

Restorder så skickar vi alltid fraktfritt.

Transportskada
Vid en ev. transportskada så meddela oss direkt så löser vi det.

Garanti
Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare, Sjöbergs däcktjänst lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Kvitto/kontantnota som medföljer paketet eller kommer hemskickat är ditt garantibevis. Alla våra produkter har 1 eller 2 års garanti. Detta gäller ej tillskurna eller specialbeställda varor. Garantin omfattar ej transport- eller resekostnader. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens utslag. Garanti gäller ej i 3:part.

Risken för varan
Risken för varan går över på köparen när varan avlämnats till transportör.

Retur av varor
Om du inte är nöjd med varan så har du 14 dagars returrätt. Innan du skickar tillbaka varan så måste ni meddela oss skriftligen via mail eller brev, ej telefon! Gör detta alltså före retur, så det inte blir några oklarheter. Sjöbergs däcktjänst ansvarar inte för varor som skickats i retur utan att Sjöbergs däcktjänst har godkänt returen. Kunden betalar frakten. Varorna ska vara felfria och väl emballerade. Enligt ny E-handelslag som trädde i kraft 13 juni 2014 har återförsäljare rätt att göra avdrag vid returer, på skadat emballage eller vid annan åverkan. Upp till 25% avdrag för uppackad produkt och upp till 50% avdrag för provad produkt. Vi gör en bedömning av produkten vid inleverans. Bifoga kvitton med i paketet. Ni kan bli debiterade våra fraktkostnader och ev. bankens och postens avgifter för deras utbetalning.

Öppet köp i 14dagar gäller oöppnad förpackning.

Avbeställning
Vi skickar det vi har i lager direkt efter beställning så att avbeställa en vara dagen efter är oftast försent och om varan lämnat lagret så får kunden ombesörja returfrakten själv.
Förbetalda varor som avbeställs får kunden stå för avgifter samt andra kostnader.

Sjöbergs däcktjänst återbetalar inte ut i pengar vid ångrat köp utan ett tillgodo kvitto skrivs ut som gäller i shoppen i ett år.

Vid fel leverans
Var god och meddela oss omedelbart när ni har fått varan så vi kan rätta till felet.

Sjöbergs däcktjänst i sävsjö AB ”sjobergsdacktjanst.se” har rätt till kreditprövning av alla kunder som handlar av oss för att säkerställa en säker betalning.

Övrigt
Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning.

Länkar till tredje parts webbplatser

Länkar på den här sidan möjliggör att också lämna denna server. De länkade webb-platserna kontrolleras inte av sjobergsdacktjanst.se och sjobergsdacktjanst.se bär därför inget som helst ansvar för innehållet i sådana webb-platser eller innehållet i länkarna i sådana webb-platser. Sjobergsdacktjanst.se tillhandahåller endast dessa länkar för att underlätta finnandet av webb-platser och innefattandet av en länk innebär inget godkännande från sjobergsdacktjanst.se av aktuell webb-plats.

Behandling av personuppgifter

När du handlar på sjobergsdacktjanst.se uppger du information som namn, adress, e-postadress och telefonnummer, och i samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi behandlar dina personuppgifter med högsta försiktighet och garanterar, i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204), att dina kunduppgifter endast används av Sjöbergs däcktjänst.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då oss.

Kvitto

Ni får kvittot över mail eller brev när vi har bokfört beställningen. Kan ta upp till 30 dagar efter ni har beställtBeställning

För beställning så skall du ha fyllt 18 år. I annat fall krävs det målsmans underskrift. Det angivna telefonnumret måste gå till beställningens adress och det måste angivas.